OVER MIJ

Ik ben Annemiek oftwel ANMK, aangenaam.

Tijdens mijn studie aan de HKU, Audiovisuele Media, ben ik mijn fascinatie voor jongeren verder gaan onderzoeken d.m.v. een internship bij MTV in Londen.

Dit resulteerde na mijn studie in een baan als projectmanager bij een van de grootste jongerencommunicatie bureaus van Nederland, JuniorSenior. Hier kon ik mijn ervaringen op het gebied van creatie combineren met werken aan campagnes voor kinderen en jongeren.

Na 5 jaar heb ik de stap van bureau naar adverteerder gemaakt. Naar een branche waar op communicatiegebied veel uitdagingen lagen: de culturele sector. Bij Het Lab Utrecht heb ik als hoofd communicatie deze branche leren kennen en geleerd creatief om te gaan met gestelde doelen en bijbehorende budgetten.

In april 2011 ben ik fulltime als ZZP-er aan de slag gegaan. ANMK staat voor een unieke combinatie van kennisvelden: creatie, projectmanagement en communicatie. Ik ben op al deze vlakken inzetbaar en vooral sterk wanneer een combinatie van deze drie gewenst is.

Mijn kennisvelden komen het beste tot uiting in samenwerking met gedreven professionals. Hiernaast kan ik uitstekend zelfstandig werken aan mijn taken binnen een project.

Verder kenmerk ik mezelf door een enorme gedrevenheid en de wens om mezelf te blijven ontwikkelen.

Bekijk mijn CV tot 2011. (PDF).

Projecten voor ANMK zijn hier op de site te vinden.

Annemiek Gijsbers

 

Logo en webdesign: Lesley Moore
Webdevelopment: Marjan Visser